proef je, of beleef je de verschillen ?
Proef je het verschil tussen IJsselmeerpaling, Ierse lijnaal of kweekaal?
Vroeger toen ik de opleiding deed voor de horeca had ik een leraar, en die maakte het op een manier duidelijk die ik nooit meer ben vergeten.
Die vertelde namelijk het verhaal over de nederlandse vakantieganger die na zijn vakantie huiswaarts keerde met in zijn auto dozen vol van die heerlijke wijn uit Frankrijk, want die was toch zo lekker.
Eenmaal thuisgekomen trok hij, na een eerste week weer gewerkt te hebben, zo'n heerlijke wijn uit Frankrijk open, en na een eerste hoopvolle slok kwam hij tot de conclusie dat hij toch niet meer zo lekker was.
Natuurlijk moest dat liggen aan de temperatuur in de auto tijdens de terugreis, of nog erger, die Franse wijnboer had hem goede wijn laten proeven en die argeloze toerist zijn slechtste wijn meegegeven.
Maar, vertelde mijn leraar, wat denk jij wat de omgeving en entourage ertoe doet?
Stel je voor, je zit op een Frans terrasje, voetjes in de slippers gestoken, het zonnetje gaat net onder, het is nog 27 graden, je kijkt uit over een prachtig dal en de dames van het dorp flaneren langs jouw terrasje.
Nu neem je hetzelfde wijntje, je zit thuis op de bank, het is al vroeg donker, je baas was weer niet tevreden, en ondertussen als je jouw eerste slok neemt, komt je vrouw met krulspelden in d'r haar en de stofzuiger achter haar aan, dwars door het beeld van studio sport lopen.
ik wist gelijk wat hij bedoelde, en ik wist ook wel waar ik liever mijn wijntje dronk :-)
Wat ik hier mee wil duidelijk maken, is dat als wij op locatie komen, wij voor 100% garant staan voor een tevreden klant, wij zorgen namelijk voor de juiste entourage.